Norsk

Tiden er kostbar – Hvordan ansette effektivt innen havbruk?

Tiden er kostbar når bedriften må erstatte en medarbeider som slutter. For bedrifter innen havbruk og akvakultur kan det være enda vanskeligere å erstatte folk.

Å miste en ansatt er et problem alle bedrifter på et eller annet tidspunkt opplever.  Ofte er det de beste “hodene” og nøkkelpersoner som slutter, noe som gjør situasjonen vanskelig.

Å miste ansatte kan destabilisere driften til organisasjonen i kortere eller lengre perioder. Ikke bare mister bedriften viktig kompetanse, men kollegaene til personen som slutter vil være én person mindre. Det vil ofte føre til ekstra arbeidsbelastning for dem. Påvirke alt fra den daglige driften til bedriftskultur og kundeforhold.

Organisasjonen behøver å ansette en ny person så raskt som mulig. Hvis ikke kan fremdriften til organisasjonen bli skadelidende. I tillegg kan organisasjonen gå på økonomiske tap.

Samtidig er risikoen for feilansettelse stor, og det finnes som regel ingen “quick fix”.

Vanskelig for bedriften å ansette effektivt nok

Problemet er at organisasjonen deres ikke er forberedt på å å gjennomføre en nyansettelse på dette tidspunktet.

En bedrift som ikke har rekruttering som kjernevirksomhet vil derfor ha store utfordringer. Med å finne den rette kandidaten av høy kvalitet så raskt som mulig og ansette effektivt.

I dette tilfellet vil det være riktig å kontakte et rekrutteringsbyrå med dybdekunnskap i bransjen deres. Som i tillegg har et talentpool fylt med gode kandidater som kan passe i stillingen.

AquacultureTalent effektiviserer prosessen

Ved å utnytte bransjekunnskapen til et nisjefirma som AquacultureTalent er du mer sannsynlig å finne de beste talentene så raskt som mulig og i henhold til budsjett.

Hemmeligheten ligger i effektive prosesser, en sentralisert plattform, spisskompetanse om bransjen og kandidater av høy kvalitet.

Det er ikke kun effektive prosesser vi kan. For vi er et nisje rekrutteringsbyrå med fokus på havbruk og akvakultur. Det er en bransje vi kjenner godt og har lang erfaring med både i Norge og utlandet.

Kandidatene er allerede undersøkt

Alle våre kandidater har allerede blitt grundig undersøkt av vårt team av rekrutterere. De har lang erfaring innen akvakulturnæringen og vi forstår hva det innebærer å måtte skaffe en ny kandidat raskt.

Hos oss får du full tilgang til alle aktive jobbsøkere av høy kvalitet innen akvakultur og havbruk i løpet av minutter.

Hvis ikke den rette kandidaten er å finne i vår skreddersydde plattform. Hjelper vi deg å komme i kontakt med passive kandidater via vårt store nettverk av selskaper og potensielle kandidater så raskt som mulig.

Å finne en perfekt match er det vi brenner for. Det er ingenting som gjør oss mer fornøyde enn å vite at våre talenter bidrar til veksten i din bedrift og bransje.

Categories
Norsk