Nisje rekruttering innen havbruk
Norsk

Så mye koster det å bruke et nisje rekrutteringsbyrå innen akvakultur

Å samarbeide med riktig rekrutteringsbyrå innen akvakultur kan være avgjørende for å finne den rette kandidaten for en utlyst stilling. Derfor er det viktig å finne et byrå med riktig erfaring, bransjekunnskap og kompetansen som skal til for å gi deg den beste kandidaten for nettopp din bedrift.

En viktig faktor ved valg av rekrutteringsbyrå er naturligvis kostnadene som er knyttet til samarbeidet.

Det ideelle er å finne et rekrutteringsbyrå som fungerer som en utvidelse av selskapet deres. En samarbeidspartner som ikke bare forstår bedriften og deres bedriftskultur, men også tjenestene deres og hvordan industrien dere arbeider i fungerer forøvrig.

Et rekrutteringsbyrå som spesialiserer seg innen nisjen dere driver i vil allerede ha tilgang til aktive jobbsøkere innen industrien. De vil også sitte på et bredt nettverk som hjelper dem å finne de riktige passive kandidatene raskt og effektivt.

Ved å velge riktig rekrutteringsbyrå vil du derfor kunne redusere mengden tid og utgifter du bruker på ansettelsesprosessen betraktelig. Dette gjør at et samarbeid med et byrå. Som er ekspert innen din industri ikke nødvendigvis blir så kostbart som du kanskje tror. Det vil ofte føre med seg mindre kostnader enn å drive rekrutteringen selv.

Hva koster det å bruke et nisje rekrutteringsbyrå innen akvakultur som AquacultureTalent?

Det er lett å tenke at et nisje-byrå som spesialiserer seg innen sjømat, akvakultur og fiskeri vil koste mer enn et mer generelt rekrutteringsbyrå. Dette er imidlertid ikke tilfellet hos oss i AquacultureTalent.

Rekrutteringsbyråer tar normalt en prosentandel av lønnen til den nyansatte første året. I Norge ligger denne prosentandelen vanligvis på 20-24%. Hos AquacultureTalent er summen 14 %. Det betyr at du kan spare opp til 40% av kostnadene tilknyttet rekruttering.

Vi tilbyr selskaper gode løsninger til faste priser, helt uten skjulte avgifter. Å poste et jobbtilbud er gratis og du betaler kun ved suksessfull ansettelse. Vi har også gode garantiordninger.

Ved å benytte AquacultureTalent vil du dermed kunne ansette ditt neste talent innen akvakultur- og sjømatnæringen. Til en brøkdel av hva et tradisjonelt rekrutteringsbyrå eller andre rekrutteringsplattformer kan tilby deg.

Dette samtidig som at kvaliteten på kandidatene hos oss vil være betydelig høyere.

Effektiv rekrutteringsprosess senker kostnadene

Hemmeligheten ligger i effektive prosesser, en sentralisert plattform, spisskompetanse og kandidater av høy kvalitet.

Alle våre kandidater har allerede blitt grundig undersøkt av vårt team av rekrutterere med lang erfaring innen akvakulturnæringen. Vi forstår hva det innebærer å ansette i denne bransjen og vet allerede hva vi skal se etter.

Hos oss får du full tilgang til alle aktive jobbsøkere av høy kvalitet innen akvakultur i løpet av minutter.

Hvis ikke den rette kandidaten er å finne i vår skreddersydde plattform. Hjelper vi deg å komme i kontakt med passive kandidater via vårt store nettverk av selskaper og potensielle kandidater i akvakulturnæringen.

Velg et byrå med erfaring og spisskompetanse

Å velge riktig rekrutteringsbyrå kan være en utfordrende prosess. Ta deg derfor tid til å undersøke ulike byråer og hva de kan tilby din organisasjon. Det viktigste er å finne et firma med erfaring, bransjekunnskap og kompetansen som skal til for å gi deg den beste kandidaten for din bedrift.

Ved å velge et rekrutteringsbyrå som spesialiserer seg innen bransjen din vil du kunne spare både tid og penger i en ansettelsesprosess.

Categories
Norsk